Een woningbezoek vanop afstand

360° Virtual Tour

Geef potentiële kopers reeds een volledige indruk van uw woning nog vooraleer ze een bezoek hebben gebracht. Vroeger waren 360° Virtual Tours eerder onbekend, maar sinds de lockdowns is dit steevast ingeburgerd. Een onmisbare tool in het arsenaal van de vastgoedfotograaf!

Met een professioneel toestel maken we van elke kamer een scan die alle hoeken in beeld brengt. Nadien breien we deze beelden naadloos aan elkaar waardoor de bezoeker vanuit zijn eigen zetel virtueel kan rondwandelen in uw woning. Een ideale aanvulling op vastgoedfoto’s!

Het spreekt voor zich dat dit een extra meerwaarde biedt. Potentiële kopers hebben al een zeer goed beeld van uw woning nog voor ze er maar een voet hebben binnengezet. Geen “nutteloze” bezoeken meer.

Werkwijze

Vastgoedfotografie

Het is wetenschappelijk bewezen dat mooie, kwalitatieve vastgoedfoto’s voor betere resultaten zorgen. Er komen meer bezoekers naar uw pand kijken waardoor er een snellere verkoop is aan hogere prijzen met meer winst tot gevolg.

Dronefotografie

Op zoek naar foto’s die een “WAUW-effect” veroorzaken? Dan zit u zeker goed met dronefotografie. Door uw woning vanuit een andere hoek te laten zien, valt u gegarandeerd op. Spectaculaire beelden verzekerd.

360° Virtual Tour

Met een virtuele rondleiding laat u iedereen vanop afstand binnenkijken in uw woning. Het spreekt voor zich dat dit een extra meerwaarde biedt. Potentiële kopers hebben al een zeer goed beeld van uw woning nog voor ze er maar een voet hebben binnengezet. Geen “nutteloze” bezoeken meer.