Een woningbezoek vanop afstand

360° Virtual Tour

Bied potentiële kopers de kans om uw woning volledig te ontdekken nog voordat ze een bezoek hebben gepland. Onze 360° virtuele tour is een krachtig instrument om interesse te wekken, 24/7 beschikbaar om in minder tijd meer mensen te bereiken.

Met behulp van een professioneel toestel scannen we elke kamer gedetailleerd. Vervolgens voegen we deze beelden naadloos aan elkaar, zodat geïnteresseerden vanuit hun eigen omgeving virtueel door uw woning kunnen wandelen. Een perfecte aanvulling op traditionele vastgoedfoto’s!

De 360° Virtual Tour is beschikbaar op desktop, tablet en smartphone zonder extra apparatuur. Het biedt een onderscheidend vermogen voor u in een competitieve markt. Geen verplaatsingen, geen tijdsdruk, enkel een effectieve meerwaarde voor u en uw potentiële kopers.

Een voorbeeld

Werkwijze

Ontdek al onze

Diensten

Portfolio

Enkele voorbeelden

Vastgoedfotografie

Het is wetenschappelijk bewezen dat mooie, kwalitatieve vastgoedfoto’s voor betere resultaten zorgen. Er komen meer bezoekers naar uw pand kijken waardoor er een snellere verkoop is aan hogere prijzen met meer winst tot gevolg.

Dronefotografie

Op zoek naar foto’s die een “WAUW-effect” veroorzaken? Dan zit u zeker goed met dronefotografie. Door uw woning vanuit een andere hoek te laten zien, valt u gegarandeerd op. Spectaculaire beelden verzekerd.

360° Virtual Tour

Onze 360° Virtual Tour is een interactieve ervaring die kopers toelaat elk detail van uw pand te verkennen vanop afstand. Het resultaat? Verhoogde interesse, een snellere verkoopcyclus en uiteindelijk een betere verkoopprijs.

Virtual Staging

Uw woning virtueel inrichten of renoveren, dat kan met Virtual Staging. De foto’s worden tot in de puntjes uitgewerkt zodat ze haast niet van echt te onderscheiden zijn. Zo krijgen kandidaat-kopers al een goed beeld van hoe hun toekomstige woning er zou kunnen uitzien.

Plattegrond

Met een gedetailleerde plattegrond biedt u potentiële kopers een helder overzicht. Onze nauwkeurige plattegronden onthullen de optimale indeling van uw pand. Dit essentiële visuele hulpmiddel helpt kopers om zich beter te oriënteren, waardoor hun interesse wordt aangewakkerd.

Vastgoedvideo

Ontdek de kracht van bewegende beelden met onze videopresentatie, een dynamische toevoeging aan de gemaakte foto’s. Ideaal voor social media, brengen deze video’s uw vastgoed tot leven en creëren ze een meeslepende ervaring voor potentiële kopers.