Niet van echt te onderscheiden

Virtual Staging

Verkoopt u een leegstaande of te renoveren woning? Dan hebben kandidaat-kopers het vaak moeilijk om het potentieel van uw woning te zien.

Om te voorkomen dat ze afhaken, kunnen wij uw woning virtueel inrichten of renoveren. Met de computer plaatsen wij realistische 3D-meubels in de foto. De Virtual Staging wordt tot in de puntjes uitgewerkt zodat de foto’s haast niet van echt te onderscheiden zijn. Zo krijgen kandidaat-kopers al een goed beeld van hoe hun toekomstige woning er zou kunnen uitzien.

Deze oplossing is sneller en veel goedkoper dan het huren van meubels. Hoeveel goedkoper? Voor €30 excl. btw toveren wij een foto volledig om.

Werkwijze

Vastgoedfotografie

Het is wetenschappelijk bewezen dat mooie, kwalitatieve vastgoedfoto’s voor betere resultaten zorgen. Er komen meer bezoekers naar uw pand kijken waardoor er een snellere verkoop is aan hogere prijzen met meer winst tot gevolg.

Dronefotografie

Op zoek naar foto’s die een “WAUW-effect” veroorzaken? Dan zit u zeker goed met dronefotografie. Door uw woning vanuit een andere hoek te laten zien, valt u gegarandeerd op. Spectaculaire beelden verzekerd.

360° Virtual Tour

Met een virtuele rondleiding laat u iedereen vanop afstand binnenkijken in uw woning. Het spreekt voor zich dat dit een extra meerwaarde biedt. Potentiële kopers hebben al een zeer goed beeld van uw woning nog voor ze er maar een voet hebben binnengezet. Geen “nutteloze” bezoeken meer.