Spectaculaire beelden verzekerd

Dronefotografie

Op zoek naar foto’s die een “WAUW-effect” veroorzaken? Dan zit u zeker goed met dronefotografie. Door uw woning vanuit een andere hoek te laten zien, valt u gegarandeerd op.

Een luchtfoto van uw woning geeft naast spectaculaire beelden, potentiële kopers ook een goed overzicht van uw woning met eventuele tuin. Een ideale aanvulling op vastgoedfoto’s die gemaakt zijn op de grond!

Ook al beschikken we over de nodige licenties en verzekeringen is het toch niet overal mogelijk om met een drone te vliegen. Denk aan gebieden dichtbij een luchthaven, militaire basis,… Als u een fotoreportage met dronefotografie boekt, checken we dit steeds vooraf voor uw locatie.

Daarnaast is ook het weer van belang, zo is het niet mogelijk om dronefoto’s te maken bij regen of veel wind. Door de wisselvallige aard van het Belgische weer, bekijken we dit steeds op de dag zelf. Indien nodig bellen we u vooraf op met de vraag of we de fotoshoot toch laten doorgaan zonder dronefotografie of stellen we een alternatief moment voor.

Werkwijze

Vastgoedfotografie

Het is wetenschappelijk bewezen dat mooie, kwalitatieve vastgoedfoto’s voor betere resultaten zorgen. Er komen meer bezoekers naar uw pand kijken waardoor er een snellere verkoop is aan hogere prijzen met meer winst tot gevolg.

Dronefotografie

Op zoek naar foto’s die een “WAUW-effect” veroorzaken? Dan zit u zeker goed met dronefotografie. Door uw woning vanuit een andere hoek te laten zien, valt u gegarandeerd op. Spectaculaire beelden verzekerd.

360° Virtual Tour

Met een virtuele rondleiding laat u iedereen vanop afstand binnenkijken in uw woning. Het spreekt voor zich dat dit een extra meerwaarde biedt. Potentiële kopers hebben al een zeer goed beeld van uw woning nog voor ze er maar een voet hebben binnengezet. Geen “nutteloze” bezoeken meer.