Boek uw fotoreportage

Klaar om te boeken? Maak dan hier eenvoudig een afspraak. Binnen de 24 uur ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een offerte, inclusief eventuele verplaatsingskosten. We vragen u vriendelijk om deze offerte nog goed te keuren vooraleer de fotoreportage definitief is.

Antwoorden op uw vragen

Antwoorden op uw vragen

Geen zorgen! Met onze nabewerking verminderen we de impact van ongunstige weersomstandigheden. Of het nu bewolkt is of regent, we passen de lucht altijd aan naar een aangename blauwe zomerse hemel. Op die manier ziet uw vastgoed er altijd uitnodigend uit, ongeacht het weer. In het geval van hevig onweer of stortregen gedurende de hele duurtijd van de fotoreportage, nemen we op de dag zelf contact met u op om de fotoreportage eventueel uit te stellen.

Als vastgoedfotograaf weten we perfect hoe we uw woning in beeld moeten brengen. Licht, ruimte en strakke beelden. Er mag ook wat sfeer zijn, zo zullen we opvallende design- of interieurelementen eveneens in beeld brengen. We zorgen ervoor dat uw woning opvalt tussen het gigantische aanbod, op die manier krijgt u de meeste potentiële kopers over de vloer en kan u de beste prijs bekomen.

Professionele vastgoedfotografie is van cruciaal belang omdat het potentiële kopers of huurders een gedetailleerd en aantrekkelijk beeld geeft van het pand. Goede foto’s trekken de aandacht en wekken interesse, wat de kans op verkoop of verhuur vergroot.

Onze nabewerking omvat het verfijnen van de genomen foto’s om ze visueel aantrekkelijker te maken. We passen belichting aan, verbeteren kleuren, corrigeren eventuele onvolkomenheden en zorgen ervoor dat elk beeld er professioneel uitziet. Was het bewolkt of regende het tijdens de fotoreportage? Dan passen we de lucht aan naar een aangename blauwe zomerse hemel.

U hoeft niet lang te wachten op de bewerkte foto’s. Binnen de 72 uur mag u deze verwachten, dat is een belofte. Zelfs tijdens een weekend.